Ontwerp uw keuken

keuken

Ontwerp uw keukenproject in fasen: Heb een idee van hoe je wilt dat je keuken eruit ziet en welke elementen je eerst wilt toevoegen. Als je eenmaal een idee hebt van hoe u wilt dat uw keuken samen te komen in verschillende fasen, dan kunt u beginnen met het kopen van uw kasten, vloeren, apparatuur, tellers, etc.

Naar de winkel gaan en een kast passen is misschien een goede plaats om te beginnen. Als je niet kunt passen alles wat je besteld in de hoofden naar beneden, dat betekent niet dat je niet kunt passen. Vervolgens kunt u dezelfde aanpak volgen voor uw keuken, maar de opties die u hebt kunnen heel anders zijn dan wat u in gedachten had.

anders? waarom niet overwegen deze opties om uw keuken te ontwerpen: Als er apparaten, aanrechtbladen, werkbladen, en kasten die u nodig hebt in uw keuken dan moet je om te plannen om deze “uitbreiding” van uw keuken uit te rusten. U kan nodig zijn om de keuken uit te breiden rond uw nieuwe ingebouwde apparaten (gootstenen, de kookplaat, kookplaat koelkasten, oven, magnetron) of u kan nodig zijn om de keuken uit te breiden rond al uw ingebouwde apparaten. Uiteraard moet u een nieuwe kamer voor deze, tenzij u het renoveren van de ruimte volledig. Het kan zijn dat u dan de muren moet optrekken om het geluid van de “nieuwe oven” tegen te houden en dat u ook isolatie en nieuwe ramen moet plaatsen om de zon tegen te houden, die “aanzienlijke schade kan aanrichten” aan uw apparatuur, aanrecht en kasten. Bohemian woonaccessoires 

Verticaal denken:

Soms is het niet mogelijk om met kasten van kamer naar kamer te gaan. U kunt dan besluiten om ruimte uit een andere kamer te gebruiken als basiskasten. Bijvoorbeeld, als je een kamer onder een trap die momenteel een eetkamer of ontbijthoek, dan kun je een onderkast voor die kamer, waardoor de “off aftrekken” ruimte om te zetten in een kast. Het zal geen grote klus zijn en zal uw keuken zeker veel bruikbaarder maken.

Denk eraan: het inrichten van keukeneilanden of schiereilanden kan als een lange legpuzzel zijn, waarbij u meerdere kleinere stukjes parallel aan elkaar moet leggen. Daarom is het zeer belangrijk dat alle elementen zo in elkaar passen dat ze synchroon lopen (zie paramorfose).

De perfecte keuken is de keuken die vorm en functie op de beste manier combineert. Een eersteklas keuken moet altijd een plek zijn om te eten, te koken en van het leven te genieten!