Zonnepaneel Kits

Zonnepaneel

Zonnepaneel kits zijn vandaag de dag erg populair aan het worden. Mensen die hun huis van stroom willen voorzien met deze door de zon aangedreven panelen kunnen ze kopen, maar er zijn ook steeds meer doe-het-zelf zonnepaneel kits beschikbaar.

Bij residentiële zonnestroompakketten maken huiseigenaren hun eigen zonnepanelen van materialen die ze meestal in hun plaatselijke bouwmarkt kunnen vinden. Hoewel ze kostenefficiënt zijn, kunnen kits voor zonne-energie vrij moeilijk op te zetten zijn. Daarom is er een enorme potentiële markt voor zonnepaneelkits. Deze kits zijn via online retailers in steeds grotere aantallen te vinden, en zijn te vinden vanaf $99 tot meer dan $700 per stuk. Zonnepanelen schoonmaken

Over het algemeen zijn deze kits er in twee verschillende configuraties. De ene is een serie van kleine panelen die met elkaar verbonden zijn. Dergelijke zonnepaneel kits kunnen met elkaar worden verbonden (in het geval van aansluiting op een enkele accu in een elektriciteitsnet), maar kunnen ook parallel worden verbonden met een omvormer en worden gebruikt voor volwaardige opwekking van zonne-energie.

Sommige zonnepaneel kits kunnen ook worden aangesloten op een automatische belastingcoördinator met een regelaar, die de efficiëntie van zonnepaneel kits kan verhogen door het verminderen van het energiesysteem belasting-rit-in belastingstoestand. Omdat deze panelen draadloos zijn, betekent dit echter niet dat ze niet vatbaar zijn voor fysieke schade of elektrische branden. Gewoonlijk hebben moderne zonnepaneelkits een interne achterwand die, in het geval van een bedraad systeem, fungeert als een niet-geleidend pad om de elektrische verbinding te beschermen.

Voor zover het modellen in de winkel betreft, zijn zonnepaneel kits vrij klein. Met prijzen zo laag als $99 per paneel, net als andere zonnepaneel kits, maar u kunt meestal twee kleine panelen krijgen voor de prijs van één grote. Aangezien zonnecellen efficiënter worden in het opvangen van meer licht, is dit een goed koopje. De meeste standaard huis- stoute zonnepanelen zijn ontworpen voor het verlichten van een gebied van 100-200 watt. Typisch, een twee-paneel zonne-kit die in parallel kan worden bedraad om een totale machtsoutput van 200-250 watt of meer te genereren kan worden gevonden voor rond $300-$500.

De meeste zonnepaneel kits vereisen een bank van batterijen in batterijladers, die de elektrische output van een huiseigenaar zal verdubbelen of verdrievoudigen. De batterijen voor zonnepaneelsets zijn oplaadbaar, wat een enorme levensduur van de batterijen kan betekenen.

Een paar panelen, meestal gemonteerd op een rek buiten, kunnen worden aangesloten op de twist ties om een zonnepaneel stroomsysteem te leveren aan een heel huis of gebouw. De meeste woningen in de Verenigde Staten zijn echter helemaal niet aangesloten op een elektriciteitsnet, vanwege de kosteneffectiviteit van zonnepaneelkits. De meeste zonnepaneel kits worden geïnstalleerd op het dak van een huis, waar het kan profiteren van het meeste zonlicht.

Een van de meest opwindende zonne-energie kits, samen met dehave een low-cost passieve zonne-ontwerp, kan worden ontworpen om de bijzondere behoeften van een huis eigenaar. Bijvoorbeeld: Het ideale huis zou een thuiskantoor hebben met een aparte klimaat- en koeleenheid, en de zonnepanelen achter grote luifels voor schaduw opsluiten. Het kan zeker besparen op stroomkosten voor verwarming en koeling.