The Value of Appraisal

Hoewel wij volgens uw schema werken, zorgen wij ervoor dat u altijd op de hoogte bent. U zult altijd op de hoogte worden gehouden van de voortgang van de werkzaamheden en de voortgang van eventuele onvoorziene problemen (voordat ze zich voordoen). U wordt geïnformeerd over de professionele normen in ons beroep en hoe uw taxatie zal worden beoordeeld door de industrie. Als u standhouder bent, houden wij ook de stands van uw bedrijf in de gaten en monitoren wij de producten van uw bedrijf en het verloop van de beurs. De taxaties worden altijd gedaan volgens de normen van de industrie, zodat er alleen prijsonderhandelingen kunnen plaatsvinden als beide partijen vertrouwen hebben in de taxaties. Wij vragen altijd om uw visitekaartje bij elke taxatie; dit zal resulteren in een goede reputatie bij de taxateur en het zal ook de taxateur helpen u te helpen!

Wij hebben vele andere producten voor u op de markt gebracht dan de sieraden die wij normaal taxeren. De juwelen die wij taxeren kunnen verschillen van de juwelen die u ziet bij de grote winkelketens. Door mijn site te bezoeken kunt u andere items bekijken. U zult verbaasd zijn over wat u voor uw bedrijf kunt krijgen en het zou zomaar uw verwachtingen kunnen overtreffen.

Ik wil u verzekeren dat wij niet alleen voor de rijken en mega-donateurs zijn. Wij zijn beschikbaar voor u tegen betaalbare prijzen en hebben een geweldig bedrijfsmodel. De korting is een geweldige factor die veel bedrijven gebruiken om nieuwe klanten aan te trekken. Wij volgen de National Tax Credit Day ( 1 januari) en dat is de dag waarop wij de eerste doorbraken in taxeren geven en niet alleen het meer traditionele taxatiebezoek. Het spreekt vanzelf dat als u een bedrijf heeft dat plaatselijk gevestigd is, ik u aanraad het tot een minimum te beperken. Als u echter bereid bent wekelijks extra taxaties te laten uitvoeren, zal ik u dat niet kwalijk nemen.

Wij zullen ons uiterste best doen om u met uw bedrijf een voorkeursbehandeling te geven. Wij proberen de meest en de beste taxatie service te bieden die beschikbaar is. Om handel te voorkomen is vertrouwelijkheid belangrijk voor ons en wij zijn zeer selectief in wie een gratis taxatie zal toestaan voor de preview en beoordeling. Wij zijn afhankelijk van beurzen van klanten en van het feit dat wij het beste van onszelf meebrengen, omdat wij onze tijd niet kunnen verdoen met het taxeren van een tafelmodel voor het verleden. Aangezien wij al het onderzoek en de due diligence al hebben gedaan, heeft u geen reden om naar ons toe te komen als u dat niet wilt. (Stel me niet de vraag: "Zijn zij echt de beste?"). U zou altijd een taxateur kunnen gebruiken die onze diensten niet aanbiedt en ons dan bellen om een andere analyse te krijgen.

Ons doel bij het verstrekken van een klantendienst van dit kaliber tot op heden is geweest om niet alleen te voldoen aan… maar om de doelstellingen van onze klanten te overtreffen. Wij willen uw zaken en wij verwachten uw visitekaartje. Om de vergelijking te beginnen, wordt de prijsvorming belangrijker als deel van het besluitvormingsproces wanneer de klant niet weet wat zijn of haar behoeften zijn. Het goede nieuws is dat de klanten ons betalen voor onze diensten, niet voor onze tijd.

Aan het eind van de dag en wanneer de order is gesloten en de discussie is beëindigd, weet uw bedrijf niet wat het gekost zou hebben als u een lagere prijs had bedongen. Het zal niet zijn/zou niet het gevoel moeten hebben dat het de taxateur een premie betaalt voor wat u koopt. Dit is de reden waarom wij een maandelijks factureringsprogramma aanbieden en creditcardbetalingen gebruiken. U betaalt uw taxateur absoluut het verschil tussen de waarde in de blauwe inkt en wat u werkelijk betaalde. Natuurlijk zijn onze kosten lager voor de taxateur omdat zij niet alleen de $50 doet en wij betalen voor de meest gedetailleerde taxatie, waarvan de klant niet weet dat dit een verborgen vergoeding is.

Minstens een keer per maand zal een klant contact met ons op onze gratis raadplegingen en zal mazen voor jaren. Degenen die deze route kiezen krijgen altijd een goede en snelle taxatie. Degenen die dat niet doen zijn zo spoedeisend dat ze ons vragen om hen te vertellen hoe het met hen gaat. We zullen hen altijd op een vriendelijke manier laten weten dat we hen de volgende keer misschien een andere methode kunnen adviseren of dat ze niet de betalende waarde krijgen. Kritiek en soms zelfs de taxatie is al lang achter de rug. Heel vaak wordt teruggekeken op een vorige taxatie van een juweel van $2.000 dat duidelijk veel meer waard was. De taxateur ziet dan de werkelijke waarde van het sieraad en de relatie wordt weer opgebouwd.

Weten wat de taxatiedienst u waard is, is van cruciaal belang voor het succes en de toekomst van uw bedrijf. Het is niet mogelijk om een "taxatie service" – dat is niet een goede objectieve weergave van uw werkelijke waarde voor de totale waarde van uw bedrijf voor de verkoop of investering te krijgen.

Sommige taxatiediensten geven u slechts een schatting van de waarde en niets meer! dan een plan van aanpak.