Bespaar geld op energierekeningen

Een vette energierekening krijgen, terwijl je van het gas af bent: deze  bewoners betalen zich blauw | Woerden | AD.nl

Het isoleren van uw huis is een manier om het milieu te helpen door de koolstofuitstoot sterk te verminderen en zo bij te dragen tot het behoud van de planeet. Als uw huis nog niet geïsoleerd is, hoeft u zich geen zorgen te maken, u woont nog niet zo lang. Als uw huis meer dan 15 jaar oud is, kunt u nu al maandelijks ongeveer 1.600 aan extra energierekeningen betalen. Zelfs als u een nieuw huis koopt, kunnen de kosten van reparaties hoog oplopen door inefficiënte isolatie. We kunnen zelfs zeggen dat u ongeveer 200 per jaar meer aan energierekeningen zult betalen.

Dus wat is uw beste oplossing? Wel, u zou maximaal 1.600 kunnen uitgeven aan isolatie. Als u in een heel klein huis woont, zult u zeker niet zoveel uitgeven, maar als u in een vrij groot huis woont, zullen er kosten zijn. Hoewel, u zult wat geld besparen, als onderdeel van uw investering. Andere factoren die uw elektriciteitsrekening kunnen beïnvloeden zijn oude isolatie, luchtlekken enz. Er is ook schuimkarton isolatie beschikbaar die meer dan tien jaar kan meegaan. Het behoeft nauwelijks onderhoud en is zo gemakkelijk te installeren.

Een andere zeer goede oplossing die u kan helpen om wat geld te besparen op uw energierekening is recycleren. Als u een huis huurt dat u niet snel zult verhuizen, kunt u gemakkelijk veel dingen op een veilige en slimme manier recyclen. Als u bijvoorbeeld oude bouwmaterialen heeft die u niet meer nodig heeft, kunt u deze verkopen. U kunt zelfs adverteren voor een verkoop van bouwmaterialen. Je kunt ook denken aan huisrenovatie. Gebruik dingen die niet meer vervangen hoeven te worden, zoals oude meubels en vloerbedekking. Was oude tegels om ze te ontdoen van vuil. Neem een loodgieter om kleine lekken in de badkamer of keuken te repareren.

Maar niet veel mensen hebben een huisrenovatie nodig om de redenen, en niet alles wat u zult doen zal een verschil maken. Weerbestendig uw deuren en ramen. Isoleer de muren met thermische en weer strippen.Gedave globe wordt voorgesteld om niet alleen de droogtijd van tropische regen te verminderen, maar ook de voortgang van waterdamp te vertragen, waardoor het huis comfortabeler wordt.Vloerbedekking van alles met isolerend materiaal. Wacht dan op de komst van het koude weer. Zorg ervoor dat u de houten raamkozijnen en aluminium dorpels met waterdichte materialen bedekt.